07 February, 2018

BUNGA TELUR STOKING ~ BUNGA RAYA [2]

Assalamualaikum.

Kali ni buat entry baru pasal bunga telur stoking bunga raya πŸ˜€
Ada beberapa contoh warna sahaja di sini.
Untuk lain-lain warna boleh rujuk di entry sebelum ni ya 😍

BUNGA TELUR STOKING ~ BUNGA RAYA
πŸ’—Sesuai untuk pelbagai majlis (individu, korporat, etc)
πŸ’—Boleh request kaler ikut tema majlis
πŸ’—Boleh isi sweet, jelly, pulut dsb
πŸ’—Minimum 100pcs

HARGA: RM 1.60/pc x 100pcs = RM 160
(HARGA TERMASUK PENGHANTARAN KE SEMENANJUNG MALAYSIA)

Emel: sept2hree@gmail.com
SMS/Whatsapp ZUE 019-9000194
FB Page: Sept3 Crafts

~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~




Untuk doorgift yang lain, silalah skrol ke bawah ya 😊
Terima kasih dan semoga bermanfaat πŸ’

Sebagai penutup, 
"Andai tak mampu bawa manfaat,
jangan pula beri mudarat."

06 January, 2018

BUNGA TELUR STOKING ~ CAMELIA

Assalamualaikum πŸ˜ƒ

Perkenalkan design baru 2018 ni, bunga CAMELIA 😊
Sample gubahan belum banyak, tapi kita up dulu satu warna ya.
Macam biasa, tempahan warna-warna basic semestinya ada.

BUNGA TELUR STOKING ~ CAMELIA

πŸ’•Sesuai untuk semua majlis.
πŸ’•Warna boleh request ikut tema masing-masing.
πŸ’•Minimum 100pcs.

HARGA: RM 2.20/pc x 100pcs = RM 220

HARGA TERMASUK POS KE SEMENANJUNG MALAYSIA

Emel: sept2hree@gmail.com
SMS/Whatsapp ZUE 019-9000194
Facebook: Sept3 Crafts
~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~



Sudilah kiranya skroll lagi ke bawah untuk tengok 
design bunga ros dan bunga raya.
Semuanya cantik belaka 😍
Semoga dipermudahkan urusan raja sehari πŸ‘«πŸ’˜πŸ˜Š

Sebagai penutup, nak share sikit πŸ‘‡

"Seseorang mukmin itu 
bersyukur ketika mendapat kebahagiaan,
bersabar ketika mendapat ujian."

Terima kasih dan semoga bermanfaat.

28 December, 2017

DOORGIFT ~ PURSE BUNJUT

Assalamualaikum 😁

Post ini adalah berkenaan dengan coin purse atau purse piramid atau purse bunjut.
Nama berbeza tapi itemnya sama 😊

πŸ’£Sesuai untuk semua majlis (majlis tunang, kahwin, harijadi dsb)
πŸ’£Warna random
πŸ’£Minimum 100pcs
πŸ’£Harga termasuk pos untuk Semenanjung Malaysia (Sabah & Sarawak ada caj tambahan)

HARGA: RM 1.30/pc x 100pcs = RM 130

Emel: sept2hree@gmail.com
SMS/Whatsapp ZUE 019-9000 194
FB Page: Sept3 Crafts

~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~







Sebagai penutup, nak share kata-kata hikmah sikit ya πŸ‘‡πŸ˜Š

"Tidak akan terputus rezeki seseorang 
selagi mana 
dia tidak meninggalkan doa kepada ibu bapanya 
dalam kehidupan seharian."
(sumber: google)

Terima kasih dan semoga bermanfaat, ya πŸ’πŸ˜Ž

10 December, 2017

SIMPLE DOORGIFT

Assalamualaikum 😁

Hari ini saya update berkenaan dengan DOORGIFT pula ya.
Semuanya comel, cute dan yang penting ianya bermanfaat kepada tetamu anda πŸ‘πŸ’•

 πŸ’—Sesuai untuk pelbagai majlis (aqiqah, harijadi, tunang, nikah dsb)
πŸ’—Warna boleh request ikut tema atau random
πŸ’—Minimum 100pcs 
πŸ’—Harga termasuk penghantaran ke Semenanjung Malaysia
(Sabah Sarawak ada caj tambahan)

SMS / Whatsapp ZUE 019-9000194
Emel: sept2hree@gmail.com
FB Page: Sept3 Crafts

~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~

CUPCAKE TOWEL πŸ‘‡
HARGA: RM 1.25/pc x 100pcs = RM 125


~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~

PURSE BUNJUT πŸ‘‡
HARGA: RM 1.30/pc x 100pcs = RM 130


~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~

RIBBON TOWEL πŸ‘‡
HARGA: RM 0.95/pc x 100pcs = RM 95


~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~

ROSE TOWEL πŸ‘‡
HARGA: RM 1.20/pc x 100pcs = RM 120


~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~

TQ STICKER TOWEL πŸ‘‡
HARGA: RM 1.00/pc x 100pcs = RM 100


Untuk update, boleh ke FB page ya. Nak PM di sana pun boleh.
Terima kasih, semoga bermanfaat πŸ’‹πŸ˜Š

#doorgiftbajet
#sept3crafts

29 November, 2017

BUNGA TELUR STOKING ~ BUNGA ROS

Assalamualaikum πŸ’œ

Nak update bunga telur ros pula, ya.
Lagi merimbun jadinya sebab designnya lebih 'membulat' πŸ˜‰
Contoh warna agak kurang tapi jangan risau tuan/puan boleh rujuk warna bunga raya. 
Dan bagitau kata nak design bunga ros.
Okay ya 😻

BUNGA TELUR STOKING ~ BUNGA ROS
>> Sesuai untuk pelbagai majlis
>> Pelbagai warna ikut tema masing-masing
>> Boleh je nak isi telur, sweets atau jelly πŸ‘Œ
>> Minimum 100 pcs

HARGA: RM 2.20/pc x 100pcs = RM 220

HARGA TERMASUK PENGHANTARAN KE SEMENANJUNG MALAYSIA

Emel: sept2hree@gmail.com
SMS/Whatsapp ZUE 019-9000194
Facebook: Sept3 Crafts
~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~










Inilah sebahagian contoh gubahan bunga telur design ros.
Kalau dapat 3 kuntum dah penuh pasu bunga.
Beruntung tetamu kita ya 😊
Terima kasih dan semoga bermanfaat.

p/s: Cupcake dan rose towel pun masih ada tau πŸ˜πŸ˜†

28 November, 2017

BUNGA TELUR STOKING ~ BUNGA RAYA

Assalamualaikum πŸ˜„

Update contoh bunga telur stoking lagi ya.
Terima kasih in advance 😊

BUNGA TELUR STOKING ~ BUNGA RAYA
>> Sesuai untuk semua majlis 
>> Boleh request ikut warna tema
>> Minimum 100pcs

HARGA: RM 1.60/pc x 100pcs = RM 160

TERMASUK PENGHANTARAN KE SEMENANJUNG MALAYSIA

Emel: sept2hree@gmail.com
SMS/Whatsapp ZUE 019-9000 194
Facebook: Sept3 Crafts

~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~












Inilah sebahagian design bunga raya dan warnanya yang boleh dijadikan rujukan tuan/puan.
Contoh-contoh ini saya tak bagi apa-apa kod ya. Tuan/puan boleh mix and match ikut kesukaan masing-masing. Kita akan cuba gubah tapi kalau warna tak match, kita boleh advise 😍
Next entry saya update bunga ros dan orked pula ✌
Semoga bermanfaat.
Terima kasih.