09 March, 2017

BUNGA TERLUR STOKING

Assalamualaikum.

BUNGA TELUR STOKING (BUNGA RAYA)
>> Sesuai untuk pelbagai majlis.
>> Boleh request warna (single atau dwi tone) ikut tema majlis.
>> Minimum 100 pcs.
Harga: RM 1.60/pc x 100 pcs = RM 160

PROMOSI PERCUMA PENGHANTARAN KE SEMENANJUNG SAHAJA

SMS / Whatsapp ZUE 019-9000 194
Emel: sept2hree@gmail.com

Di bawah adalah contoh gubahan warna yang ada untuk rujukan tuan/puan, ya :)

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

putih - biru

peach - biru laut
putih - peach

putih - biru
putih - biru laut
putih - purple
putih - hijau lumut
putih - hijau
putih - hijau

putih - kuning
putih - oren
putih - coklat
putih - merah

biru
biru
biru laut

biru laut - purple
biru laut - pink
hijau
hijau

merah
kuning - merah
kuning

kuning - pink
kuning - purple
kuning - purple
purple

purple - pink
pink - purple
pink - biru laut

pink - purple
pink - purple

pink
pink
pink
pink

oren - pink
oren - pink
biru - oren

Terima kasih.
Semoga bermanfaat untuk bakal pengantin.
Didoakan juga semoga urusan persedian majlis tuan/puan berjalan lancar.
Jangan gaduh-gaduh, rilex je tau.

20 November, 2016

DOORGIFT ~ CUPCAKE TOWEL

Assalamualaikum.
Entry ini adalah versi edit daripada entry berkenaan cupcake towel yang terdahulu.
Kalau tengok gambar di bawah, tuan/puan boleh request kita printkan stiker.
Tidak kisah untuk majlis apa-apa pun.
Birthday, aqiqah, kahwin/tunang dan sebagainya, insyaAllah kami berikan yang terbaik.

Tuan/puan boleh pilih kombinasi warna tuala muka dan span tersebut. Sekiranya ada stok, kami gubahkan. Contoh warna boleh seperti di bawah ya :)

SMS / WHATSAPP ZUE 019-9000 194
Emel: sept2hree@gmail.com


>>CUPCAKE TOWEL WITH STICKER<<

HARGA TERMASUK PENGHANTARAN 
(SEMENANJUNG SAHAJA)
= RM 1.50/PC
Minimum 100pcs = RM 150


contoh sticker
contoh sticker

sebelum packing :)


>>CUPCAKE TOWEL WITHOUT STICKER<<

HARGA TERMASUK PENGHANTARAN 
(SEMENANJUNG SAHAJA)
= RM 1.30/PC
Minimum 100pcs = RM 130







Semoga bermanfaat.
Semoga perancangan majlis anda dipermudahkan Allah SWT.

Terima kasih daun keladi ;)

13 September, 2015

DOORGIFT DAN BUNGA TELUR STOKING

Assalamualaikum.

Hari bersejarah bakal tiba,
Macih mencari tapi tak jumpa,
Doorgift nanti nak beri apa,
Rose towel ni boleh cuba,
Cupcake towel pun boleh juga,
Beg piramid pun sama,
Bunga telur tambah serinya!





Untuk pertanyaan lebih lanjut berkenaan harga, boleh:

SMS / Whatsapp ZU 019-9000 194
Emel sept2hree@gmail.com

#doorgiftbajet
#doorgiftmurah
#bungateluronline