13 September, 2015

DOORGIFT DAN BUNGA TELUR STOKING

Assalamualaikum.

Hari bersejarah bakal tiba,
Macih mencari tapi tak jumpa,
Doorgift nanti nak beri apa,
Rose towel ni boleh cuba,
Cupcake towel pun boleh juga,
Beg piramid pun sama,
Bunga telur tambah serinya!





Untuk pertanyaan lebih lanjut berkenaan harga, boleh:

SMS / Whatsapp ZU 019-9000 194
Emel sept2hree@gmail.com

#doorgiftbajet
#doorgiftmurah
#bungateluronline

11 September, 2015

BUNGA TELUR & CUPCAKES TOWEL

Assalamualaikum.

Saja nak share mengenai order customer yang memilih tema purple bagi hari bahagianya :)


bunga telur stoking dua tone :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


match dengan cupcake towel yang ni, kan?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


proses gubahan bunga telur stoking 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kepada bakal pengantin yang masih lagi mencari doorgift murah-murah:

SMS / WHATSAPP ZU 019-9000 194
Emel sept2hree@gmail.com

Semoga perancangan hari bahagia anda berjalan dengan lancar!

#doorgiftbajet
#doorgiftmurah
#bungateluronline

22 August, 2015

BUNGA TELUR STOKING

Assalamualaikum.

Biar gambar ajelah yang bicara.
Cantik, kan?




Kita sememangnya diberi pilihan untuk buat keputusan.
Pilih yang baik-baik untuk majlis kita :)
Dan rancang dengan baik untuk majlis kita :)

Semoga majlis bakal-bakal pengantin berjalan lancar, ya!

#doorgiftbajet
#doorgiftmurah
#bungateluronline



21 August, 2015

DOORGIFT ~ ROSE TOWEL

Assalamualaikum.

Selepas CUPCAKES, ada pula ROSE TOWEL.
Dituai dalam pelbagai warna.
Sangat murah dan tetamu anda pasti suka.

SMS / Whatsapp ZU 019-9000 194
Emel sept2hree@gmail.com

ROSE TOWEL
Minimum 100pcs
RM 125 / 100pcs


Sebelum packing, rose towel tu rupanya begini:




Dan, bila dah packing, tadaaa!
Rose towel akan dipack bersama kad "Thank you"




Doorgift ini tidak terhad kepada majlis perkahwinan semata-mata.
Apa-apa majlis pun boleh.

#doorgiftbajet
#doorgiftmurah
#bungateluronline

DOORGIFT ~ COIN PURSE BUNJUT

Assalamualaikum.

Majlis anda makin hampir?
Masih pertimbangkan doorgift yang sesuai untuk majlis?
Apa kata, pilih COIN PURSE BUNJUT ni.

SMS / Whatsapp ZU 019-9000 194
Emel sept2hree@gmail.com

COIN PURSE BUNJUT
Minimum 100pcs
RM 120 / 100pcs

Di antara pilihan yang ada:















Saiznya agak besar juga, macam kat bawah.
Kalau nak isi sebiji telur pun lepas. Tapi tidaklah orang isi telur. 
Biasa mereka isi gula-gula, jelly dsb.



Doorgift ini tidak terhad kepada majlis perkahwinan semata-mata.
Sebarang event pun boleh :)

#doorgiftbajet
#doorgiftmurah
#bungateluronline

20 August, 2015

BUNGA TELUR STOKING

Assalamualaikum.

Entri kali ini berkenaan dengan BUNGA TELUR STOKING.
Bunga telur stoking ini sangatlah cantik sebab terdapat dalam pelbagai pilihan warna yang sememangnya akan kena dengan tema perkahwinan anda.

SMS / Whatsapp ZU 019-9000 194
Emel sept2hree@gmail.com

BUNGA TELUR STOKING
Minimum 100 pcs 
BUNGA RAYA = RM 2.00 / pc
BUNGA ROSE = RM 5.00 / pc


Mari kita tengok contoh pilihan bunga telur yang ada.

1. pattern bunga raya







































2. pattern bunga rose











Pada net yang berada di bunga telur tu nanti anda boleh isikan 
telur, jelly, gula-gula atau apa-apa yang anda rasa boleh isi.
Contoh macam dalam gambar kat bawah:


Bunga telur ni nanti tetamu boleh hiaskan pulak kat rumahnya. 
Mesti mereka suka kalau dapat bunga telur cantik macam ni, lagi-lagi yang ada kaler blocking tu :)


#doorgiftbajet
#doorgiftmurah
#bungateluronline